Araç Muayene Kaç Yılda Yapılır - Diğer motorlu araçlar ve her türlü römorkları Taksi Otobüs kamyon vb. Hususikişisel otomobiller ve bunların her türlü römorkların araç muayenesi.


Arac Muayenesi Nedir Ne Zaman Ve Nasil Yaptirilir Sozcu Gazetesi

Güncel yönetmeliklere göre artık egzoz muayenesinin olmaması araç muayene işleminde ağır kusur olarak değerlendirilmemektedir.

Araç muayene kaç yılda yapılır. Egzoz Muayenesi Kaç Yılda Bir Yapılır. Diğer motorlu araçlar ise her sene egzoz gazı muayenesi yaptırmak zorundadır. Ticari araçlar ise ilk alındıklarında 2 yıl sonrasında ise her yıl muayeneye girmek zorundadır.

Araçlar ruhsatta hususi olarak geçiyorsa 2 yılda bir muayene olurRuhsatınızda kamyonet geçiyorsa her yıl. Taksi otobüs kamyon. Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Aracınız otomobil sınıfında değerlendirilir ise muayene periyodunuz ilk 3 yıl sonunda ve devamında 2 yılda bir olarak kamyonet sınıfında değerlendirilir ise ilk bir yaş sonunda ve devamında yılda bir kez olarak periyodunu sürdürecektir. Yönetmeliğe göre otomobiller için ilk üç sene egzoz muayenesine gerek yok fakat sonraki her iki senede bir egzoz muayenesi gerekiyor. Bu muayeneler kanunen zorunludur.

Lastik tekerlekli traktörler ve römorkları sıfır alındığında ilk muayene 3 yıl sonra daha sonraları ise aynı şekilde 3 yılda bir yapılır. Lastik tekerlekli traktörler ve römorkları ilk 3 yaş ve sonrası her 3 yılda bir muayene edilir. Yukarıda da anlattığımız gibi sıfır araçlarda ilk sefere mahsus 3.

Otomobilin ruhsatında yazan Tescil Tarihi kısmından muayene geçerlilik sürenizi öğrenebilirsiniz. Kişisel olarak kullanılan hususi ve resmi araç muayene süresi. Bu muayeneler kanunen zorunludur.

İlk üç yaş ve sonrası her iki yılda bir muayene edilmesi gerekmektedir. Araç Muayenesi Kaç Gün Gecikebilir. TUV araç muayenesi sınıflarına göre belli aralıklarla yapılması zorunlu olan muayenedirOtomobil ve SUV grubu araçlar ilk alındıklarında 3 yıl sonrasında her 2 yılda bir muayeneye girmek zorundadır.

TUV Muayeneleri Kaç Yılda bir yapılır. M1G sınıfındaki hususi ya da resmi arazi taşıtları da bu grupta yer alır Lastik tekerlekli traktör. Resmi otomobiller ve türlü römorklar ilk iki yaş sonunda iki yılda bir lastik tekerlekli römorklar ilk üç yaşın onunda üç yılda bir taksi otobüs kamyon gibi araçlar ise yılda bir özel otomobiller iki yılda bir olarak muayene yapılmaları gerekir.

Trafiğe çıkan tüm motorlu ve motorsuz taşıtlar için araç muayenesi yapılması zorunludur. Araç muayenesi nasıl yapılır. Kangoo Doblo gibi araçlar ancak otomobil ruhsatı ile ithal edildiyse 2 senede bir girerler.

Kamyonetlerin tamamı her sene muayeneye girer. Araç Muayene Periyodları Hususi Resmi otomobiller ve her türlü römorkları. Yani sıfır Binek otomobil resmi otomobil tüm araçlar ilk alındığında ilk muayene 3 yıl sonra daha sonra ise 2 yılda bir araç muayene olur.

Araç Muayenesi Kaç Yılda Bir Yapılır. Muayene kaç yılda bir olur. Sıfır Otomobil minibüs kamyonet arazi taşıtı römork araç muayeneleri 3 yılda yapılır daha sonraki her 2 yılda bir yapılır.

Araç muayenesinin sıklığı farklı araçlara göre değişiklik gösteriyor. Diğer motorlu araçlar ve her türlü römorkları araç muayene süresi. Öncelikle traktörlerinizde araç muayeneleriniz üç yılda bir olmakla birlikte 17464 TL dir.

Yılda yapılan egzoz muayenesi sonraki yıllarda iki yılda bir yapılmalıdır. Bunun yanı sıra yine muayene yılında olduğu gibi değişimler göstermektedir. Ancak çoğu zaman müsaitlik durumuna göre araç sahipleri araçlarını daha erken muayene ettirmek istemektedirler.

Gibi araçlar bu gruba dahildir ilk iki yaş sonunda ve devamında yılda bir muayeneye tabi tutulur. Peki araç muayenesi kaç yılda bir yapılmaktadır. Hem sürücülerin hem de yolcuların daha rahat bir yolculuk yapabilmesi için gerekli olan araç muayenesinin kaç yılda bir yapıldığı merak edilmektedir.

öncelikle muayenesi gelen araç sahibinin randevu alması gerekmektedir. Araç muayenesinin yapılmasına engel her hangi bir husus tespit edildiğinde muayene işlemi yapılmaz. Bu konuda da araç muayenesi daha erken yapılır mı merak etmektedirler.

Her şeyden öte güvenliğiniz için gerekli olan yaptırmayı ihmal etmemeniz gereken araç muayenesi 3 yaş sonrası binek otomobillerde eğer herhangi bir sorun saptanmadıysa 2 yılda bir yapılıyor. HususiResmi Otomobiller İlk üç yaş ve sonrası her iki yılda bir muayene edilmelidir M1G sınıfındaki hususi ya da resmi arazi taşıtları da bu grupta yer alır. Lütfen buna dikkat edelim.

İlk 3 yıl yaş sonunda ve devamında iki yılda bir araç muayenesi yapılır. Eskiye oranla daha pratik ve zahmetsiz hale getirilen araç muayeneleri LPGli araçlar için de büyük önem taşıyor. İlk muayene 3 yıl sonrasında her 2 yılda bir.

Lpg takılan araçlar içinde bu kural aynen geçerli ya aracı sıfır alıp hiçbir değişiklik yapmazsanız ilk muayenesi üçüncü yılda ondan sonrakiler iki yılda bir yapılıyo ama araçta değişiklik yaptıktan sonra üç yıl sonunda yapılacak olan ilk muayenesi o gün yapıldığı için bundan sonra sürekli iki yılda bir yapılıyo. İlk üç yaş ve sonrası her üç yılda. Ama siz engelli olarak araç aldığınız için tertibat takımında zaten araç muayeneye girdiği için hotoda 2 yıl Ticari otoda 1 yıl olarak yapılır.

Ilk üç yılın ardından 2 yıl geçerlidir. Araç muayene ücretleri 2020 yılıyla birlikte değişmektedir ve zamlanmış durumdadır. Aracı satınca yeniden egzoz muayenesi yaptırmaya gerek yoktur.

Sıfır Traktör Motorlu Bisiklet Motosiklet araç muayeneleri de 3 yıl sonunda yapılır hada sonraki muayeneler 2 yılda bir yapılmalıdır. Binek otomobil resmi otomobil ve bu araçların römorkları ilk 3 yaş sonrasında her 2 yılda bir muayene edilir. Ilk üç yılın ardından her 3 yılda bir muayene edilmesi gerekir.

İlk muayene 3 yıl sonrasında her 3 yılda bir. Tüm bu araçlardan hususi otomobillerin ilk üç yaş ve sonrası her iki yılda bir lastikli traktörlerin ilk üç yaş ve sonrası her üç yılda bir diğer motorlu araçların ilk bir yaş. Eğer randevu tarihini değiştirmek isterseniz yine aynı kanallardan tarihi değiştirebilirsiniz.

İlk muayeneden sonra ise 2 yılda bir aracınızı muayene ettirmeniz gerekir. Ticari olarak alınan sıfır araç ise 2 yıl muayene ile başlar ve muayene bitişi sonrası her 1 yıl muayene yapılır ve böyle devam eder. Nasıl olacak sizlere tam olarak açıklayalım.


Arac Muayenesi Kac Yilda Bir Yapilir Muayene Kac Yil Gecerli 2021 Devlet Kredileri Ve Destekleri


Arac Muayene Suresi Sorgulama 2020 Kac Gun Gecikebilir Gecerse Cezasi Varmi


Arac Muayene Tarihi Nasil Ogrenilir Iste Detaylar Otomobil Haberleri


Sifir Araclara Kac Yil Sonra Vize Muayene Yapilir Arabavs Com


Arac Muayene Gecikme Bedeli Nasil Hesaplaniyor


2021 Arac Muayene Ucretleri Belli Oldu 2021 Yilinda Arac Muayene Ucreti Ne Kadar Oldu Iste 2021 Arac Muayene Fiyatlari Finans Haberlerinin Dogru Adresi Mynet Finans Haber


Arac Muayenesi Kac Yilda Bir Yapilmaktadir Arac Muayene Kac Yil Gecerlidir


Tuvturk Randevu Iptali Nasil Yapilir Tuvturk Randevu Iptal Etme Ve Degistirme Son Dakika Yasam Haberleri


Arac Muayene Ucreti 2021 Ne Kadar Oldu 2021 Arac Muayene Ucretleri Son Dakika Haberleri


2020 Arac Muayene Kac Yilda Bir Yapilir


Arac Muayene Tekrari Nasil Yapilir Sadece Agir Kusura Mi Bakilir


Arac Muayene Gecikme Bedelleri Yeniden Duzenleniyor


Arac Muayenesi Nedir Ne Zaman Ve Nasil Yaptirilir Sozcu Gazetesi


2021 Arac Muayene Fiyatlari Koalay


Related Posts