Arcelik Buzdolabı Kırmızı ünlem - Bu konuda bir kaç videoya rastladım ve pek iyi hazırlanmamışlar b. Arkadaşlar son günlerde buzdolabının ekranına baktığımda -18 derecesinin yanında kırmızı bir ünlem işareti varDaha önce bu yoktuBakıyorum kırmızı ünlem işareti gözüküyor sonra bir süre geçiyor ünlem işareti gidiyorÇok kafama takılıyorNeden ünlem işareti gidip geliyorAcaba çok kullanıma bağlı mıBir de Arçelik buzdolabını kapattığımız zaman 20-25 saniye boyunca kendini kilitliyor kapak açılmıyor.


Arcelik Buzdolabi Ekranda Unlem Isareti Arcelik Buzdolabi Fiyatlari

Bu konulardaki şikayetleri okuyun veya kendiniz yazın.

Arcelik buzdolabı kırmızı ünlem. Arçeliki aradım müşteri hizmetleri ndeki bayan dolap soğutamadığı için ünlem işareti çıktı ayar larını yükseltin dolap 2 derece buzluğu -24 derece yapın dedi soğutunca ünlem işareti gider dedi 1 gün bekleyin dedi dolabıda açmayın dedi aynen de öyle yaptık ve 1 gün sonra dolap açtık her şey bozulmuş ve dolap hiç soğutmuyor. Buzdolabı içeride yeterli soğuk hava algılayamadığında kırmızı ünlem işareti ile birlikte yüksek sıcaklık uyarısı verir. Öncelikle yiyeceklerin bu sebepten bozulmaması için farklı bir yerde muhafaza etmeniz gerekir.

Değerli arkadaşlar hem Beko marka buzdolaplarında hem de diğer markalara ait buzdolabı modellerinde kırmızı renkli ünlem işareti yanıp sönüyorsa buzdolabının içerisi normalden fazla ısınmış yani sıcaklık artmış demektir. Arçelik Dolabım Bir Kaç Günde Bir Kırmızı Ünlem Vererek Çalışmıyor Soğutucusu Duruyor. Arçelik buzdolabı ile diğer arıza ve sorunlar için çağrı merkezimizi arayınız.

Dondurucu sıcaklığını birkaç derece düşürebilirsiniz. صورة Arçelik Buzdolabı ünlem Işareti إطلع على كل التحديثات 9 صور عن arçelik buzdolabı ünlem işareti من عند 9 المستخدمين Arçelik Beko Buzdolabı Ünlem İşareti Sorunu ve Çözümü refrigerator Arçelik Buzdolabı E Işareti Ne Demek Arçelik Buzdolabı Fiyatları Arçelik ve. Arçelik buzdolabında kırmızı ünlem işaretinin kesin çözümü Sıcak Fırsatlarda Tıklananlar.

Arçelik buzdolabımda kırmızı ünlem işareti çıktı. Gösterge panelindeki işitsel ve görsel fonksiyonlar ürünü kullanmanıza yardımcı olur. Arçelik buzdolabı arızası ünlem işareti yanıp sönmeye başladığında dolap içi ısısının arttığı anlaşılır.

Arçelik buzdolabı fiyatları 2020 kampanyalarını online olarak sitemizden hemen sipariş verebilirsiniz. Dondurucu sıcaklığını birkaç derece düşürebilirsiniz. Arçelik buzdolabı arızası ünlem işareti yanıp sönmeye başladığında dolap.

Arçelik buzdolabı ekranında kırmızı ünlem işareti yanıp sönüyorsa sıcaklıkla ilgili bir arızanın olduğunu gösterir. Arçelik buzdolabı makineniz kullanım işlevi esnasında kırmızı ünlem işareti yanıp sönüyor ise bu cihazınızın derecesel olarak ısısal açıdan bir sorun olduğunu teşkil etmektedir. Arçelik Buzdolabı Kırmızı ünlem Yani ön panelde aniden kırmızı bir ışık uyarı yanmaya başlarsa bunun nedeni büyük olasılıkla buzdolabındaki veya dondurucudaki sıcaklığın kullanım kılavuzunda önerilen değerden sapmasıdır.

Arçelik No Frost Buzdolabını Inceleyelim. Arçelik Buzdolabı Dijital Gösterge Anlamları. Beyaz Eşya İpuçları 20790 Görüntüleme.

Derin dondurucunuzda kırmızı bir ışık ya da kırmızı ünlem işareti yanıyorsa aşağıdaki adımları takip ederek sorunu çözebilirsiniz. Arcelik Buzdolabı ünlem Işareti Nasıl Geçer معرض الصور إطلع على كل التحديثات 9 صور عن arcelik buzdolabı ünlem işareti nasıl geçer من عند 9 المستخدمين Arçelik Beko Buzdolabı Ünlem İşareti Sorunu ve Çözümü refrigerator BEKO ARÇELİK BUZDOLABI. Buzdolabında çıkan kırmızı ünlem işaretini nasıl sileceğinizi videomda anlatmaya çalıştım.

Isai Weimann 318 Followers. Annemlere Arçelik 283721 720 litre buzdolabı almıştık. Su tankı ve buz saklama haznesi olmak üzere iki alandan oluşuyor.

Buzdolabı Ekranında Kırmızı Ünlem İşareti. Buzdolabınızın sıcaklığı arttığında uzun süre elektrik kesildiğinde ya da kapak açık kalmışsa ekranda ünlem yüksek sıcaklık uyarısı yanar. Arçelik Dolap Aşırı IsınıyorSürekli Kırmızı Ünlem İşareti Geliyor.

Arçelik Buzdolabı Ve ünlem Işareti şikayetleri 26. Vena Moore 199 Followers. Yeni yiyecek yüklediyseniz uzun süre elektrik kesilmiş ya da kapı açık kalmışsa kırmızı ünlem işareti yüksek sıcaklık uyarısı yanmaya başlar.

Derin dondurucunuzda kırmızı bir ışık ya da kırmızı ünlem işareti yanıyorsa aşağıdaki adımları takip ederek sorunu çözebilirsiniz. Arçelik Buzdolabı Dijital Gösterge Anlamları Gösterge panelleri ürününüzün modeline göre değişiklik gösterebilir. Arçelik Buzdolabı Kırmızı ünlem Işareti Yanıp Sönüyor Ne Yapmalıyım.

Arçelik buzdolabı ekranında kırmızı ünlem işareti yanıp sönüyorsa sıcaklıkla ilgili bir arızanın olduğunu gösterir. Buz dolabım bir kaç günde bir kırmızı ünlem vererek çalışmıyor soğutucusu duruyor kaç kez servis çağırdım o anlık bakıp gidiyorlar değişim talebinde bulundum oyalayıp olumlu ya da olumsuz cevap vermiyorlar bana lütfen yardımcı olun çok mağdurum. Elektrik kesilmelerinde ani voltaj değişimlerinde kapakla.

Yeni yiyecek yüklediyseniz uzun süre elektrik kesilmiş ya da kapı açık kalmışsa kırmızı ünlem işareti yüksek sıcaklık uyarısı yanmaya başlar. Aynı işret beko derin dondurucumuzda da var iç ısı artınca kırmızı ışıklı. Buzdolabı makinenizin üzerinde yanıp sönmeye devam ettiği sürece bu cihazınızın içinde ki ısının arttığı anlamına gelmektedir.

Bakıyorum kırmızı ünlem işareti gözüküyor sonra bir süre geçiyor ünlem. Bazı Arçelik buzdolabı modellerinde bulunan otomatik buz makinesi özelliği buzdolabının iç kısmında yer alıyor. Arçelik buzdolabında kırmızı ünlem işareti çıkması sorunu ile karşılaşan kişilerin hata kodunu silmek için uygulamaları gereken işlem oldukça kolaydır.

Arçelik buzdolabı ekranında kırmızı ünlem işareti yanıp sönüyorsa sıcaklıkla ilgili bir arızanın olduğunu gösterir. Arçelik Buzdolabı Dijital Ekran Ayarlama Modları Refrigerator Digital Display Usage. Ancak buzdolabı aşırı ısınıyor ve kırmızı ünlem işareti verip derece kısmi da aralıklarla periyodik olarak 1 ve 2 rakamlarını arka arkaya gösteriyor.

Arçelik Beko ve Vestel buzdolapları teknolojinin gelişmesiyle iyice dijital hale geldier. Bu durumda buzdolabınızın üzerindeki ekranda kar simgesi ile gösterilen hızlı soğutma tuşuna basarak 2 saat süreyle kapakları açmadan bekleyin. Siz su tankına suyu dolduruyorsunuz ve işlem bittikten sonra buzu saklama haznesinde hazır buluyorsunuz.


Beko Arcelik Buzdolabi Unlem Isareti Cozumu Buzdolabi Beko Arcelik Unlem Isareti Cozum Youtube


Arcelik Buzdolabi Dijital Ekran Ayarlama Modlari Refrigerator Digital Display Usage Youtube


Buzdolabi Yuksek Sicaklik Uyarisi Veriyorsa Ne Yapmalisiniz Youtube


Arcelik 5500 Buzdolabi Ekran Yanip Sonuyor Youtube


Arcelik Beko Buzdolabi Unlem Isareti Sorunu Ve Cozumu Refrigerator Red Exclamation Mark Setting Youtube


Arcelik Buzdolabinda Unlem Isareti Neden Yanar Arcelik Buzdolabi Fiyatlari


Arcelik Buzdolabi Kirmizi Unlem Isareti Arcelik Buzdolabi Fiyatlari


Arcelik Ve Beko Buzdolabi Kirmizi Unlem Hatasini Silme Islemi Youtube


Arcelik Buzdolabinda Unlem Isareti Neden Yanar Arcelik Buzdolabi Fiyatlari


Arcelik Buzdolabi Ariza Unlem Isareti Arcelik Buzdolabi Fiyatlari


Arcelik Buzdolabi Unlem Isareti Nasil Gecer Arcelik Buzdolabi Fiyatlari


Arcelik Beko Buzdolabi Unlem Isareti Sorunu Ve Cozumu Refrigerator Red Exclamation Mark Setting Youtube


Beko Buzdolabi Unlem Isareti Yanip Sonuyor Telefon Haber


Arcelik Buzdolabi Ariza Kodlari Unlem Isareti Arcelik Buzdolabi Fiyatlari


Related Posts