Araç Son Muayene Tarihi Sorgulama - Telefona HGS uygulaması indir plaka dan 6 liraya geçmiş muayene ve km leri sorgula. Ve de ruhsatta ilk muayene geçerlilik tarihi diye yazar.


Bu Araba 300 Bin Tl Otomobil Suv Car Car Suv

Aracınızın trafiğe çıkması için belli bir muayene süresinden geçmesi gerekmektedir.

Araç son muayene tarihi sorgulama. Araç muayene sorgulamaları için kullanılan bir diğer seçenek de PTTnin ePTTAVM servisidir. Bu sayede de trafik çok daha güvenli bir hale gelmektedir. Aracın ilk sahibi sizseniz ve ilk muayene ise fabrika çıkış tarihinden itibaren 3 yıldır.

ARAÇ MUAYENESİ NEREDE. Araç Muayene Tarihi Nasıl Sorgulanır. Unutulmaması gereken husus da 5664 araç muayene sorgulama işlemleri operatör fark etmeksizin bu hızlı ve kolay hizmeti sağlamak karşılığında işlemler için 5 TL ücret almaktadır.

Yaptırmış olduğunuz muayene sonucu öğrenmek için araç muayene sorgulama sayfasını kullanabilirsiniz. Araç sahipleri aynı zamanda bu süreyi kendileri de kolay bir şekilde hesaplayabilmektedir. Kişisel araçlar için muayene tarihleri ilk üç yılın ardından her 2 yılda bir olmaktadır.

Araç Muayene Sorgulama PTT. Örnek olarak 28 Şubata kadar araç muayene süreniz olduğu halde 18 Ocak tarihinde aracınızı muayeneye getirecek olursanız ve aracınız muayeneden geçer ise bir sonraki muayene süreniz aracınız periyodu çerçevesinde 18 Ocak olarak değerlendirilir. Araç muayene tarihi sorgulama işlemleri sayesinde araç sahipleri muayene hakkında tarih bilgisi alabilmektedirler.

Araç muayenesi araçların periyodik bakımlarını gerçekleştirirken araçlarda bulunan veya meydana gelebilecek arızalar hakkında da bilgi sunmaktadır. Araç Muayene Süresi Sorgulama Araç muayene sorgulama ve bu takip süreci aslında çok basit bir süreçtir bu süreci yapmak sizlerin kişisel bilgi bankası olan E-Devlet üzerinden yapılır. Sizden istenen aracın cinsi muayeneye gideceği tarih ve son muayene geçerlilik tarihi bilgilerini girdikten sonra sorgula diyerek borcunuzu görüntüleyebilirsiniz.

Araç Plaka no ve Muayene rapor numarasını girerek aracınızın muayene olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Araç muayenesi trafiğe çıkan motorlu ve motorsuz araçların teknik yeterliliklerinin muayene edilerek trafik ve yolcu güvenliğine uygun olup olmamasının tespit edilmesidir. Yeni muayene geçerlilik tarihi ruhsata işlenmeyecektir.

Bu durum E-Devlet şifresi olmayanlar için PTT araçlığı ile alacağı bir E-Devlet şifresi ve bu şifreyle yapacağı sistem girişi üzerinden görülecektir. Tüvtürk ile araç muayene sorgulama yapmak ücretsizdir. Bu hizmetten faydalanmak için aşağıdaki kimlik doğrulama yöntemlerinden sizin için uygun olan bir tanesini kullanarak sisteme giriş yapmış olmanız gerekmektedir.

Araç muayene tarihi sorgulama. Son muayeneye 2 sene ekleyip gelecek muayene tarihini bulabilirsin. Bu sayfada sizden istenen bilgiler araç plaka no ve araç muayene rapor numarasıdır.

Zira sadece plaka ile yapılacak sorgulama sonucunda aracın son muayeneye gittiği istasyon bilgisi ve son muayeneye girdiği tarih bilgisi yer alacaktır. Özellikle araç alırken km orjinalliğini kontrol edebilir sin. Fakat bu işlem ücret talep ettiği için pek kullanılan bir sorgulama işlemi değildir.

Sizde araç muayene randevu tarihini öğrenmek için sorgulama yapmak istiyorsanız bu yazımızı okumanız faydanıza olacaktır. Eğer araç sahibi bu bilgiyi sizinle paylaşmazsa muayene tarihi ile ilgili bilgi alamazsınız. Araç muayene bilgisi sorgulama ekranında sadece plaka numarası yazılarak sorgulama yapıldığında erişen bilgi aracın muayenesinin bulunup bulunmadığını tam olarak yansıtmayabilir.

Bu bilgileri girip sorgula butonuna bastığınızda detaylara ulaşabilirsiniz. E-devlet üzerinden araç muayene sorgulama gerçekleştirilmeniz mümkündür. Araç Muayene Tarih Saat Bilgisi Sorgulama.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı TÜVTÜRK Muayene Durum Sorgulama. E-devlet sitesinden araç muayene sorgulama httpswwwturkiyegovtrmuayene-durum-sorgulama bağlantısı. 05 Temmuz 2020 Pazar - 1314 Son Güncelleme.

Son Muayene Geçerlilik Tarihi Öğrenme. Bu durumda yeniden TÜVTÜRK üzerinden sorgulama yaparak belge alma şansınız olur. 4 rows Araç muayene bitiş tarihi sorgulamak için E-Devlet TÜVTÜRK sistemini veya araç ruhsatınızı.

Ancak araç sizdeyken muayenesi biter ve siz aracı muayene işlemine sokarsanız. Araç muayenenizi tamamladıktan sonra sonuçları görmek istediğinizde sizden araç muayene rapor numarası talep. E-Devlet ile araç muayene durumu sorgulama için ise.

05 07 2020 - 1320 Araç sahipleri periyodik araç muayene hizmeti ile ilgili tarihleri araştırıyor. Turkiyegovtrmuayene-durum-sorgulama Türkiye sınırları içerisinde araç muayene işlemleri TÜVTÜRK tarafından yapılmaktadır ve işlemler için öncesinde randevunun alınması çok önemlidir. Aksi halde sorgulama yapmanız mümkün değildir.

Araç Muayenesi Sorgulama İçin Tıklayınız. Otomobillerin son muayene geçerlilik tarihi ruhsatın sağ tarafında yazmaktadır. Ilk muayene tescil tarihinden itibaren değil fabrika çıkış tarihinden itibarendir.

İşte bu muayene tarihini nereden öğreneceğiniz hakkında bu sayfada sizlere bilgi verilecektir. E-devlet üzerinden kendi kimlik bilgilerinizle sisteme girmeli ve araç bilgileriyle sorgulama yapmalısınız. Araç muayene borcu sorgulamak.

Sonrasında aracın plakası değişmiş olsa bile 5664 araç muayene sorgulama yaptığınızda muayene bilgisi edinebilirsiniz. Bir nedenden dolayı muayene geçerlilik belgenizi kaybetmiş olabilirsiniz. Yeni bir araç alacak olan sürücüler alacağı araç hakkında bilgi sahibi olmak ve muayene detaylarına ulaşmak için muayene sorgulama ekranlarını açarlar.

E-devlet üzerinden araç muayene sorgulama gerçekleştirilmeniz mümkündür. Bunun için merkezlere de uğrayabilirsiniz. E-devlet sitesinden araç muayene sorgulama httpswwwturkiyegovtrmuayene-durum-sorgulama bağlantısı kullanılarak araç muayene sorgulaması yapılır.

Akabinde sizden araç plakası trafik tescil belgesi seri numarası ve muayene rapor numarası bilgilerini girmenizin ardından sorgulama butonuna bastığınızda aracınızın ne zaman muayeneye girdiği muayenesinin ne zaman bittiği gibi detaylı muayene bilgilerine ulaşabilmektesiniz.


Arac Muayene Bitis Tarihi Nereden Ogrenilir Sorgulama


Tuvturk Te Kredi Karti Geciyor Mu Tuvturk Arac Muayene Istasyonu Icin Kredi Karti Aciklamasi Hurriyet Ekonomi


Arac Muayene Sorgulama Nasil Yapilir 2021


Arac Muayene Bitis Tarihi Nereden Ogrenilir Sorgulama


Arac Muayene Bitis Tarihi Nereden Ogrenilir Sorgulama


O Tarih Yaklasiyor Arac Muayenesi Icin Son Gun Ne Zaman Arac Muayene Randevusu Nasil Alinir Finans Haberlerinin Dogru Adresi Mynet Finans Haber


Pin On Otomobil


Arac Muayene Bitis Tarihi Nereden Ogrenilir Sorgulama


Arac Muayene Sorgulama Arac Muayene Tarihi Gecerlilik Tarihi Nasil Ogrenebilir Son Haberler Milliyet


Arac Muayene Ertelendi Mi Tuvturk Muayene Ne Zaman Son Dakika Haberler Milliyet


Arac Muayene Tarihi Nasil Ogrenilir Iste Detaylar Otomobil Haberleri


Arac Muayene Rapor Numarasi Ogrenme Sorgulama


Arac Muayene Ucreti 2021 Ne Kadar Oldu 2021 Arac Muayene Ucretleri Son Dakika Haberleri


Son Dakika Haber Panosundaki Pin


Related Posts