Araba Göstergeleri Anlamları Resimli - Gösterge panelindeki bir işaretin ne kadar acil veya önemli olduğunu rengi belli eder. Aracın yakıtı azalmaya başladığında yolda kalmamanız adına uyarıda bulunan lambadır ve sık sık kontrol etmenizde fayda vardır.


Arac Akusunun Kisimlari Arac Egitim

StartStop Sistemi Fonksiyon Göstergeleri.

Araba göstergeleri anlamları resimli. Dikkat Çekenler Önbellek Benzer 1-Ön sis farı 21-Düşük lastik basıncı 41-Yakıt Filt. Sürüş sırasında bu uyarıyı alıyorsanız veya aracı çalıştırdıktan sonra sönmediyse ciddi bir motor arızası var demektir. Opel Vectra Arıza Lambası Anlamları.

Toyota Corolla gösterge panelindeki bazı semboller bilgi bazıları uyarı bazıları ise arıza bildirir. Otomobillerin gösterge panellerinde yanan veya ara ara yanıp sönen tüm ışıkların ne anlama geldiğini sizler için derledik. Araba İkaz Lambaları Ne Anlama Geliyor.

Her araç için özel olarak hazırlanan araç kullanım ve bakım kılavuzu içerisinde arıza işaretleri araba göstergeleri anlamları resimli ve yazılı olarak anlatılmıştır. Bagaj Kapığı Uyarı Lambası. Genellikle mavi yeşil ya da sarı renkli olan bu semboller aracınızın aydınlatma sistemiyle ilgili bilgilendirmeler yapar.

Araba göstergeleri Anlamları resimli Arabadaki göstergeler resimli. ABS ikaz lambası Ateşleme Nissan Micra araç çalıştırıldığında bu. Araba GöstergeleriBu yazımızda size arabanın gösterge panelindeki sembollerin ikaz ışıklarının anlamlarını resimli olarak anlatacağım.

Toyota Corolla gösterge paneli işaretleri ne anlama geliyor resimli ve açıklamalı şekilde aşağıda anlatılmaktadır. Elektromekanik direksiyon devre dışı 22-Işıklandırma Uyr. Gösterge ışıkları arabanızın donanımsal özelliklerine göre farklılık gösterebilmektedir.

Bu araç arıza işaretleri ve anlamları Volkswagen Tofaş Opel Renault gibi tüm araç markalarında genelde aynıdır. Araba göstergeleri ve anlamları araç gösterge paneli işaretleri ve anlamları kırmızı yanan lambalar acil durumu belirtir arabanın paneli içindeki göstergeler sarı veya turuncu yanan lambalar en. Arka sis farı 23- Dış aydınlatma Uyr.

Araç Dinamik Kontrolü WATT Göstergesi. Dört Tekerlekli Sürüş Engelli ve Arıza Göstergeleri. Araç Gösterge Paneli İşaretleri Anlamları Araç gösterge İşaretleri anlamı.

Opel Zafira Arıza Lambası Anlamları. Önce araç arıza işaret ve sinyalleri tablosunu inceleyiniz. 20 önemli arıza sinyali.

Coskun araba göstergeleri anlamları resimli araç gösterge paneli ikaz ışıkları araç gösterge paneli işaretleri ve anlamları gösterge panelindeki ikaz ışıkları anlamları iş makinaları ikaz lambaları ısuzu ikaz lambaları kısa far işareti. Araç aküsünün zayıfladığını belirtir. Volkswagen araç kullanıcıları için umarım faydalı olur.

Cevabınız hayır ise bu içeriğimiz tam size göre. Araç gösterge ışıkları değişimi konusunu ise bir başka yazımızda ilerleyen süreçte paylaşıp buraya linkini ekleyeceğim. CBS göstergeleri periyodik olarak değişmesi gereken parçalarla ilgili verileri düzenli olarak değerlendirir ve bir sonraki servis ve bakım ihtiyaçlarınız hakkında sizi bilgilendirir.

Bu tür araç göstergeleri sizin olduğu kadar trafikteki diğer sürücülerin güvenliği için de önemlidir. Bu yazımızda arıza işaretleri araba göstergelerinin resimli anlamlarını bir araya getirdik. Elektronik Direksiyon EPS Uyarı Lambası.

Motor Şanzıman elektronik uyarısı genellikle şanzumandan dolayı yanar. Yüksek Voltaj Pil Şarjı Seviyesi Göstergesi. Oto uyarı lambaları konusunda tereddüte düşen arkadaşları araba ikaz ışıkları ve işaretleri konusunda bilgilendirmek için resimli bir anlatım hazırladık.

Araç gösterge paneli işaretleri ve anlamlarıAraba ikaz lambaları. Acil çıkış ve ilkyardım işaretleri. Akü ve şarj dinamosu kontrol edilmelidir.

Arabaya ilk bindiğinizde ister sürü koltuğunda oturun isterseniz Araba göstergeleri arabayı ilk kullananlar için her zaman inanılmaz bir karışıklık içerir. Aydınlatma amaçlı araba göstergeleri anlamları resimli bir şekilde yazının devamında mevcuttur. SOS Özelliği Arıza Göstergesi.

Sinyal lambasının veya sigortanın arızalanması hızlı yanıp sönme Motor soğutma suyu sıcaklık uyarısı. Okumaya devam ederek araba göstergeleri anlamları resimli anlatımına göz atabilirsiniz. Araç Gösterge Paneli İşaretleri Anlamları Neler.

Araba Gostergeleri Ve Anlamlari Resimli Ic Aydinlatma Arizasi Isaretler Arac Egitim. Tüm araçlarda genellikle motor arıza ışığı anlamına gelmektedir. Ön sis lambası açık.

EV Sistem Uyarı ve Hibrid Hizmet Göstergeleri. Diğer yandan ise alternatör yani şarj dinamosu arızası anlamına da gelebilmektedir. ARAÇLARDAKİ GÖSTERGE İŞARETLERİ VE ANLAMLARI ile ilgili en son haberler araba göstergeleri anlamları resimli.

Aracınızın motorunun arızalı olduğu anlamına gelir. Araç içi göstergelerin önem derecelerine göre renklendirme sistemi bulunmaktadır. Okumaya devam ederek araba göstergeleri anlamları resimli anlatımına göz atabilirsiniz.

Bazen de bir sistemin etkin veya devre dışı kaldığını ikaz eder. Bazıları ise arıza veya uyarı bildirir. Araçlardaki Oksijen sensörü bilindiği üzere egzoz gazında yer alan oksijen miktarının motor kontrol sistemine bildirmekle görevlidir.

Düşük Pil Uyarı Göstergesi. Düşük soğutma suyu seviyesi uyarısı. Araç gösterge paneli işaretleri ve anlamları tablosundaki uyarı lambalarını iyice kavramalı ve uyarı ışığını gördüğümüzde dikkate alıp gerekeni yapmalıyız.

Gösterge paneli işaretleri bazı araçlarda değişiklik gösterebilir ama çoğunlukla aynıdır yada birbirine çok yakın işaretlerdir. Motorlu taşıtlar bölümünde bu yazımızı Araç gösterge paneli işaretleri ve anlamları konusuna ayırdık. Nissan Micra ikaz lambaları ve anlamları resim ve açıklamasıyla aşağıda yer almaktadır.

Arka sis lambası açık. Araba ikaz göstergeleri ve işaretleri anlamları Resimli tam liste Lpgli araçta oksijen sensörü arızası belirtilerini açıkladığımız yazımızı paylaşıyoruz. Sarı renkli işaretler ikaz ifade eder.

Kapı Açık Uyarı Lambası. Hibrid veya Plug-in Hibrid Pil Sorun Göstergeleri. Araba göstergeleri arabayı ilk kullananlar için her zaman inanılmaz bir karışıklık içerir.

Fren balataları aşınması 25-Dizel. Işıklı Acil Çıkış Levhaları. Çok acil olmasa da araçta çözülmesi gereken bir sorun olduğunu ifade eder.

Araç arıza göstergeleri Anlamı. Bu arıza işaretleri ve anlamları Volkswagen Tofaş Opel Renault gibi tüm araç. Araba Göstergeleri Resimli Anlamları.

Silecek suyu uyarısı 24-Stop lambaları uyarısı 44-Gündüz Farları Uyr. Bir işaret kırmızı yanıyorsa acil ve önemli sorunaarızaya işaret eder. 64 tane ışığın ne anlama geldiğini artık biliyorsunuz.

Araç göstergelerinde kırmızı kehribar yeşil ve mavi renkler kullanılır. Far seviye kontrol arızası. Araba Gösterge Paneli İşaretlerinin Anlamı.

Bu gösterge araç çalıştığı sırada yanıp söner.


Arac Bakim Onarim Panosundaki Pin


Aku Ve Takviye Kablosu Arac


Emme Manifoldunda Kacak Kontrolu Otomobil Egitim Araba


Aku Takviyesi Nasil Yapilir Aku Takviyesinin Resimli Anlatimi Makine Egitimi Egitim Nasa Araba


Makine Egitimi Adli Kullanicinin Arac Bakim Onarim Panosundaki Pin Silindir Kapagi Elektrik Motoru Dizel Motor


Motorun Parcalari Ve Gorevleri Resimli Anlatim Makine Egitimi Silindir Kapagi Motorlar Elektrik Motoru


Lastik Nasil Degistirilir Arac Lastigi Degistirme Makine Egitimi Arac Tekerlek Egitim


Arac Bakim Onarim Panosundaki Pin


Aku Takviyesinde Takviye Kablosunun Baglanisi Egitim Araba Kablo


Arac Bakim Onarim Panosundaki Pin


Eksantrik Mil Silindir Kapagi Mazot Motorlar


Lastik Nasil Degistirilir Arac Lastigi Degistirme Makine Egitimi Arac Egitim Tekerlek


Araba Gostergeleri Ve Anlamlari Resimli Ic Aydinlatma Arizasi Isaretler Arac Egitim


Motorun Parcalari Ve Gorevleri Resimli Anlatim Makine Egitimi Silindir Kapagi Motorlar Atesleme Sistemi


Related Posts