Arabada Ikaz ışıkları Anlamları - Kapı açık olduğunu gösteriyor. Bu ışık sadece otomatik vitesli araçlarda vardır.


Arac Gosterge Paneli Isaretleri Ve Anlamlari Araba Ikaz Lambalari Makine Egitimi

ÖN SİS FARLARINIZ AÇIK KALDIĞINDA EKRANDA YANAN UYARI IŞIĞIDIR.

Arabada ikaz ışıkları anlamları. Gösterge ışıkları arabanızın donanımsal özelliklerine göre farklılık gösterebilmektedir. Sarı renkte yanıyorsa aracı dikkatli bir şekilde servise götürmeli kırmızı renkte sinyal veriyorsa kenara çekip çekici çağırmalısınız. Anahtar arabada değil anlamına gelen uyarı lambası.

Sürücünün kendi isteğine bağlı olarak 120 km hızın üzerine çıkıldığında ikaz ışığının yanmasıdır. 16Takip mesafesi uyarı işareti. Dacia duster gösterge panelindeki ikaz ışıkları arasında aracın ekonomik seçenekte ilerlediğini göstermektedir.

Her araba da bu ikaz lambaları mevcuttur. Bu gibi durumlarda aracınızı yetkili servise götürmeniz gerekir. Elektrik sistemlerinin çalışmaya devam edebilmesi için akünüzün dolu olması gerekir.

Günlük hayatta araç kullanırken bilmeniz gereken ikaz ışıkları hakkında ayrıntılı olarak bilgi sahibi olmanız amaçlanmıştır. Aracınızı çalıştırdıktan sonra yanan ve kısa bir süre sonra sönen bu ışık normalden daha uzun bir süre yanıyorsa direksiyon sisteminde bir sorun olduğunu anlayabilirsiniz. Biz de sizler.

Dacia arabalarındaki gösterge panelindeki ikaz ışıkları ve anlamları şu şekildedir ECO göstergesi Dacia marka arabasında bulunan gösterge ışığı arabanızın ekonomik modunda olduğunu gösterir ve bu sayede daha az yakıt tüketimi sağlamaktadır. Yakıt ve yağlama ile ilgili araç arıza ışıklarından olan bu lamba motor hava filtresinin kirli ya da eski olduğunu gösterir. Anahtar araçta değil uyarı ışığıdır.

Bir şey düzgün çalışmıyor - daha dikkatli olun ve mümkün olan en kısa sürede kontrol edin Kırmızı. Peki önemli ikaz uyarı lambaları nelerdir ve ne anlama gelir. Otomatik vites kolunun çalışabilmesi için fren pedalına basmanız gerektiğini gösterir.

Aynı zamanda anahtarın çipi tanımlanamadı anlamına da gelir. Peugeot Arıza Lambası Anlamları. Bu ikaz ışığı araç aküsünün bitmek üzere olduğu anlamına gelebilir.

Anahtar çipi pilinin zayıf olduğunu belirtir. Bu durumda yapmanız gereken aracınızın yağ seviyesini kontrol etmek ve eksik olan yağı tamamlamaktır. Araç sürücüsüne aracın az yakıt kullandığının bilgisini vermektedir.

Arabanızdaki İkaz Lambaları Ne Anlama Geliyor. Motor yağ seviyesi uyarı işareti. Uyarı ışıkları renklerine göre farklı anlamlara gelmektedir.

Sistem düzgün çalışıyor veya şu anda kullanımda Sarı. Otomatik vitesli araçlarda viteste sorun olduğunu gösterir. Bmw hava yastığı ikaz lambası.

Kontak anahtarı uyarı ışığı araç çalışır vaziyetteyken yanarsa bir arıza olduğunu belirtir ve kontağı kapatmadan yetkili servise çekmeniz gerekir. Bazen yanıp sönen bu lambaların neden bu tepkiyi verdiğini bilmeyince sinir bozucu bir hal alıyor. Emniyet kemeri kontrol ışığı.

1Ön sis lambası açık. Ayrıca normal havalarda sis farlarının yanması diğer sürücüleri rahatsız edeceğinden trafik. Opel marka arabalar için hangi gösterge ışığı ne işe yaradığını sizlere kısaca anlatmak istedik.

Bunun haricinde şarj sisteminizde bir arızadan da kaynaklanabilir. İkaz lambalarının numaralarına bakarak ne anlama geldiğini kolayca öğrenebilirsiniz. Motor Çalıştrılmasında problem var.

Motor Arıza Lambası anlamına geliyor. Araçlarımızda birbirinden değişik ikaz uyarı lambaları yer alıyor. 2Elektrik Kontrollü Direksiyon Sistemi Lambası EPS.

Peugeot Arıza Lambası Anlamları Peugeot arıza işaretleri anlamı aracın mekanik elektriksel veya herhangi bir problem olduğunda sürücüyü uyarmak ve bilgilendirmek amacı ile uyarı ışıkları yani arıza lambaları gösterge panelinde yanmaktadır. Ford Araç İkaz Lambaları Anlamları. İncelemenizde bu farklılıkları dikkate alınız.

Anahtarın arabada olmadığını araçtan uzakta olduğunu gösterir. Arabaların ön panelinde bulunan ikaz lambaları isimlerinden de anlaşılacağı gibi işler yolunda gitmediğinde ya da aracın. İKAZ IŞIKLARI SIRASIYLA 1- Fren sisteminde hidrolik seviye düşüşü veya bir arıza olduğunu bildirir bazı araçlarda el frenin çekik olduğu anlamında da kullanılır.

Soruya cevabınız Ehliyet sınavını geçmek için ezberleyip birkaçı dışında diğerlerini derhal unuttuğum yanıp sönen bir takım işaretler ise üzgünüz iyi bir sürücü değilsiniz. Bu gösterge aracınızı çalıştırırken yanar ve söner. Motor arızası olduğunu gösteren ikaz ışığıdır.

Yağ seviyesinin azaldığını gösteren ikaz ışığıdır. Motorun çalışabilmesi için fren pedalına basmanız gerektiği anlamına gelmektedir. Bu tip araç göstergeleri ve araç ikaz ışıkları araç sahibinin ve aracının güvenliği düşünülerek hazırlanmışlardır.

Emniyet kemerinizi taktığınızda gidecektirDİKKAT EDİNİZ Arıza lambası Anlamları. Fotoğraftaki görseller tamamen temsilidir. İşte 7 Önemli Araba İkaz Lambası ve Anlamları Sizler için derlediğimiz 7 önemli araba arıza lambası ve anlamları.

Pekçok araçta Gösterge arıza işaretlerinin anlamı aynıdır ancak bazı marka veya modellerde küçük farklıklar bulunabilir. Yeşil ve mavi ışıklar sürücüye uzun farların mavi veya cruise kontrolünün etkin olduğu yeşil gibi bilgi. 15Kumanda pili düşük seviyede.

Opel marka arabalarda aracın mekanik elektriksel veya herhangi bir problem olduğunda sürücüyü uyarmak ve bilgilendirmek amacı ile uyarı ışıkları yani arıza lambaları gösterge panelinde yanmaktadır. Her araba da bu ikaz lambaları mevcuttur. Anahtarsız giriş sistemi ile donatılmış araçlar için geçerlidir 15.

Bu ikaz lambası yandığında mutlaka kontrol etmelisiniz. Ciddi ve potansiyel olarak tehlikeli bir sorun var -. Takip mesafesi uyarı ışığıdır.

Fren uyarısı için oluşturulmuş arıza işareti. Direksiyon kilitlenmesi manasına gelen simgedir. Motor soğutma suyu sıcaklık arıza işareti.

Arabada yanan bu arıza lambası Drivetrain veya güç aktarma ile ilgili uyarıdır. Kumanda pili düşük seviyeye gelirse bu ikaz lambası yanar. Park halindeyken sis farlarının açık unutulması akünüzü bitirecektir.

Akü şarj sistemi uyarı işareti. Kia gösterge paneli ikaz ışıkları Kiaya özgü belirlenmiş sembollerin kombinasyonudur. 18Sadece otomatik vitesli araçlarda bulunur.

Hava yastığının arıza işaretidir. Aracınızın start sisteminde arıza var demektir. 17Fren pedalına basın ki motor çalışsın.

Lambanın rengi konunun önemini veya şiddetini belirtir. Fiat marka Linea model Otomobil cinsi aracınıza ait gösterge ikaz işaretlerinin anlamı aşağıdaki şekildedir. Bu araç ikaz lambasının anlamı katalizör sistemi arızasını haber vermektedir Bu uyarı göstergesinin yanması motorun fazla ısındığı anlamındadır.


Arac Gosterge Paneli Isaretleri Ve Anlamlari Araba Ikaz Lambalari Makine Egitimi


Araba Ariza Lambalari Ve Anlamlari 2020 Youtube


Arac Ikaz Ve Uyari Lambalari Neden Yanar Arac Ikaz Lambalarinin Anlamlari News Tr


Ikaz Isiklari Arac Gosterge Paneli Isaretleri Ve Anlamlari


Bmw Ariza Isaretleri Ve Resimli Turkce Anlamlari 2021 Orjinalotoparca Com


Arac Gosterge Isaretleri Ehliyet Sorusu Otomobil Gostergesi


20 Onemli Araba Ariza Isareti Ve Anlamlari Yolcu360


Araba Ikaz Gostergeleri Ve Isaretleri Anlamlari Resimli Tam Liste Arabablogu Com


Dailydrive Arac Kiralama Blog Arac Ikaz Isiklarinin Anlamlari


Araba Ikaz Lambalari Anlamlari Ev Fikirleri


Gosterge Paneli Araba Ariza Ikaz Lambalari Ve Uyari Isaretleri Otomobil Bilgi Kaynagi Otomobil Ve Araba Bloglari


Arac Gosterge Paneli Isaretleri Ve Anlamlari Araba Ikaz Lambalari Makine Egitimi


Hyundai Gosterge Ikaz Lambalari Ve Anlamlari Son Dakika Gunun Haberleri


Otomobil Gosterge Paneli Isaretleri Aracinizin Gosterge Panelindeki Isaretlerden Bazilarinin Ciddi Sorunlar Icin Uyari Vermek Amacli Oldugunu Biliyorsunuzdur Elbette Otomotiv Bilgi Ve Kilavuzu


Related Posts