Araç Gösterge ışıkları - Bu gösterge ışığı yakıt filtresindeki suyun maksimum kapasiteye ulaştığında yanan araba arıza lambarındandır. Elektrik Kontrollü Direksiyon Sistemi Lambası EPS.


Opel Ariza Kodlari Ve Anlamlari Otomobil

Her araba da bu ikaz lambaları mevcuttur.

Araç gösterge ışıkları. Yolculuğunuz sırasında arabanızda meydana gelen. Araç gösterge paneli işaretleri ve anlamları. Sadece araçla ilgili durumları değil sürüş sırasında yapılan yanlışlıkları da ikaz niteliğinde sürücüye bildirmektedir.

Direksiyon kilidi ikaz. Gösterge Paneli Araba Arıza İkaz Lambaları Gösterge Paneli Araba Uyarı işaretleriarıza lambası ve uyarı işaretleriaraç ikaz lambalarıaraç ikaz lambaları ve anlamları. Ekranda bu ışık yandığında ön sis farlarınız açık demektir.

Bu araba gösterge ışıkları yakıtın azaldığını gösterir. Ford marka arabalarda arabanızın kontağını ilk çevirdiğinizde gösterge panelinde bulunan ikaz ışıklarının hepsi yanar yaklaşık olarak 1-2 saniye sonra otomatik olarak söner sönmeyen ve kırmızı renkte bulunan arıza lambaları varsa arabanızı çalıştırmamanız tavsiye edilir. Sürücü veveya ön yolcu.

Sarı yağ ikaz lambası araç gösterge panelinde yer alan uyarı ışıklarından bir tanesidir. Gösterge panelleri araçlarda oluşan sıkıntıları araç sürücüsüne bildirmeye yarayan ışıklı uyarı lambalarıdır. Motorun tekrar çalışması için ayağın frenden çekilmesi gerekiyor demektir.

Hangi ikaz lambası ne anlama geliyor. Bu tür arıza lambaları normalde denge kontrol sisteminin aktif olduğunu gösterir ve yanal. Araç gösterge ışıkları modelden modele farklılık gösterse de temelde benzer işlevlere sahiptir.

Ön sis lambası açık kaldığın bu uyarı ışığı yanmaktadır. Hayat kurtarıcı bir uygulamadır. 64 tane ışığın ne anlama geldiğini artık biliyorsunuz.

Bu durumda motor yağ seviyesinin kontrol edilmesi gerekir. Bunun yanı sıra aracın hangi özelliğini kullandığınız ya da ne gibi bir sorunla karşılaşabileceğiniz konusunda da sizi bilgilendiren en önemli araç gösterge paneli işaretlerine ve. Otomobillerin gösterge panellerinde yanan veya ara ara yanıp sönen tüm ışıkların ne anlama geldiğini sizler için derledik.

Araç gösterge panelinde bu ikaz lambası yanıyorsa motorunuzun yağ seviyesi basıncı düşük demektir. Opel marka arabalar için hangi gösterge ışığı ne işe yaradığını sizlere kısaca anlatmak istedik. Araç Gösterge İkaz Lambaları ve Anlamları.

Otomobiliniz sürüş esnasında size önemli bilgileri iletmek için çeşitli mekanizmalara sahiptir. Fren balatalarının aşındığını gösteren ikaz ışığıdır. İşte araç gösterge panelindeki işaretler de aracınızda var olan arızalara karşı sizi uyarması bakımından büyük önem taşıyor.

Gösterge ışıkları arabanızın donanımsal özelliklerine göre farklılık gösterebilmektedir. Gösterge panelindeki bu işaretler her zaman önemli bir arızanın sinyali olmasa da genellikle aracınıza dair bir sorun oluşmaya başladığının sembolüdür. Ciddi bir motor arızası olabilir.

Bu gösterge direksiyon sistemindeki bir arızayı işaret eder. Araç gösterge ışıkları değişimi konusunu ise bir başka yazımızda ilerleyen süreçte paylaşıp buraya linkini ekleyeceğim. Bazen kötü yağ kullanımından dolayı da motor yağ basıncı düşük çıkabilir.

Bu işaret ise cam suyu veya sıvısının düşük olduğunu gösterir. 2Elektrik Kontrollü Direksiyon Sistemi Lambası EPS. Paneldeki ışıklar işaretler yolu ile size aracınızdaki sorunla ilgili bilgi veren önemli bir parçadır.

Bu simge varsa arka sis farlarınız açık kalmış demektir. Arabanızdaki gösterge paneli. ESCESP ikaz ışıkları.

Arabaların ön panelinde bulunan ikaz lambaları isimlerinden de anlaşılacağı gibi işler yolunda gitmediğinde ya da aracın donanımı ile ilgili değişikler meydana geldiğinde sizi uyarmak için konulmuş yardımsever araba göstergeleridir. Araçlarda hem arıza hem de bilgilendirme amacıyla birçok ikaz lambası bulunuyor. 1Ön sis lambası açık.

Güvenlik amaçlı araba göstergeleri 1Lastik Basınç ikaz ışıkları. Araç motoru yakıt filtresi kirli ya da arızalı demektir. Bunların anlamlarını resmin altında detaylı olarak görebilirsiniz.

Araç lastiklerinizin basıncı düştüğünde bu ikaz lambası yanar. Son zamanlarda özellikle ehliyet sınavlarında da sorulmaya başlayan arabaların ön panelinde bulunan. Bu gösterge aracınızı çalıştırırken yanar ve söner.

Motor arızası olduğunu gösteren ikaz ışığıdır. Aşağıda hemen hemen tüm araçlarda bulunan gösterge uyarı ışıkları yer almaktadır. Günlük hayatta araç kullanırken bilmeniz gereken ikaz ışıkları hakkında ayrıntılı olarak bilgi sahibi olmanız amaçlanmıştır.

Lastik basınç uyarı ışığı en önemli araç göstergeleri arasında sayılabilir ve. Araç Gösterge İşaretleri ve Anlamları. Araçta düzgün çalışmayan bir dış ışık olduğunu belirtir.

1- StartStop sitemi uyarısı. Gösterge paneli işaretleri bazı araçlarda değişiklik gösterebilir ama çoğunlukla aynıdır yada birbirine çok yakın işaretlerdir. Bu tip araç gösterge işaretleri aciliyeti olmayan uyarılardır.

Volkswagen marka otomobil modellerinde bulunabilen bazı gösterge ikaz lambaları ve anlamları aşağıda belirtilmiştir. Araç Göstergeleri İkaz Işıkları ve Arıza İşaretleri Bu yazımızda sizler için araçlarda bulunan en önemli ikaz ışıklarını ve gösterge panellerini derledik. Opel marka arabalarda aracın mekanik elektriksel veya herhangi bir problem olduğunda sürücüyü uyarmak ve bilgilendirmek amacı ile uyarı ışıkları yani arıza lambaları gösterge panelinde yanmaktadır.

Güneşe benzeyen kırmızı renk araç gösterge ışığı. Eğer aracınız çalıştıktan sonra bu ikaz ışığı sönmüyorsa aracınızı acilen servise götürmeniz gerekir. Araç gösterge paneli ve anlamlarını sizinle paylaşmak istiyoruz.

Araba uyarı ışıkları ünlem işareti gösterge panelinde bazı durumlarda aktif hale gelir ve farklı bölümlerdeki çeşitli arıza ları işaret eder. Aracınızı çalıştırdıktan sonra yanan ve kısa bir süre sonra sönen bu ışık normalden daha uzun bir süre yanıyorsa direksiyon sisteminde bir sorun olduğunu anlayabilirsiniz. Arabalardaki araç göstergelerinin anlamlarını öğrenerek aracınızda bir eksik ya da arıza olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

İkaz lambalarının numaralarına bakarak ne anlama geldiğini kolayca öğrenebilirsiniz.


Honda Cbf 150 Gosterge Ampulleri Nasil Degistirilir Resimli Ve Videolu Anlatim Endurokan Honda Ampul Lamba


Lastik Nasil Degistirilir Arac Lastigi Degistirme Makine Egitimi Arac Egitim Tekerlek


Https Lpgdoktoru Com Lpg Bakimi Nedir Nasil Yapilir Bakken Doktorlar Otomobil


Aku Takviyesi Nasil Yapilir Aku Takviyesinin Resimli Anlatimi Makine Egitimi Egitim Nasa Araba


54 Indirim 1 Pair Arac Donus Sinyal Isiklari Led Turn Gosterge Flasor Lamba Sinyal Lambasi Yan Isaretleyici Bmw Icin E90 E91 E92 E93 E60 E Bmw Markers Led


Arac Bakim Onarim Panosundaki Pin


Gosterge Panelinde En Cok Yanan 10 Ariza Lambasi Lamba Ense


Honda Cbf 150 Gosterge Ampulleri Nasil Degistirilir Resimli Ve Videolu Anlatim Endurokan Honda Ampul Lamba


Motorun Parcalari Ve Gorevleri Resimli Anlatim Makine Egitimi Silindir Kapagi Motorlar Atesleme Sistemi


Honda Cbf 150 Gosterge Ampulleri Nasil Degistirilir Resimli Ve Videolu Anlatim Endurokan Honda Ampul Ampuller


Honda Cbf 150 Gosterge Ampulleri Nasil Degistirilir Resimli Ve Videolu Anlatim Endurokan Honda Ampul Lamba


Araba Gostergeleri Ve Anlamlari Resimli Ic Aydinlatma Arizasi Isaretler Arac Egitim


Araba Gostergeleri Ve Arac Ariza Ikaz Lambalari Anlamlari Araba Arac Otomobil


Lastik Nasil Degistirilir Arac Lastigi Degistirme Makine Egitimi Arac Tekerlek Egitim


Related Posts