Aracın Gösterge Panelindeki Işaretler - Hangi işaretleri gördüğünüzde endişelenmelisiniz. Bazı gösterge işaretleri herkesçe bilinmesine karşılık bazıları daha az bilinir.


Arac Gosterge Paneli Isaretleri Ve Anlamlari Araba Ikaz Lambalari Makine Egitimi

Araç Gösterge Paneli İşaretleri.

Aracın gösterge panelindeki işaretler. Peki bu işaret ve sinyaller ne anlama geliyor. Araç gösterge paneli ikaz ışıkları da bunlardan biri. Unutmamalıyız ki güvenli bir sürüş için arıza lambaları bizlerin yardımcılarıdır.

Arabanın Gösterge Panelindeki Sembollerin İkaz Işıklarının Anlamları Arabanızın gösterge panelinde anlamını bilmediğimiz bir çok sembol ya da yanıp sönen ikaz ışıkları bulunmaktadır. Araç gösterge panelindeki işaretler konusunda birçok kişi tereddüt yaşamaktadır. Uyarı ışıklarının çoğu tüm marka ve model otomobillerde ortaktır ancak gösterge paneli üzerindeki veya etrafındaki kesin konumları değişebilir.

Araç Gösterge Panelindeki İşaretler ve Anlamları. Bunun için sizlere yardımcı olacağını düşündüğümüz opel corsa arıza işaretleri. Bu ikaz lambasını gördüğünüzde aracı kullanmaya devam etmeden en yakın servise gitmeniz önerilir.

Aracın start sisteminde arıza olduğunu gösteren ikaz ışığıdır. Bunun yanı sıra aracın hangi özelliğini kullandığınız ya da ne gibi bir sorunla karşılaşabileceğiniz konusunda da sizi bilgilendiren en önemli araç gösterge paneli işaretlerine ve. Ciddi bir enfeksiyon hatası anlamına gelir.

Arabanızdaki gösterge paneli. Araç arıza işaretleri olarak da bilinen bu semboller lastik basıncının düşüklüğünden filtrelerin tıkanıklığına kadar birçok konuda sürücüleri uyarıyor. Hal böyle oluncada araçlarda artık e.

Görünüm ilgili Fiat Palio Gösterge Paneli Anlamları. Bazı işaretler sadece sarı bazıları hem sarı hem kırmızı bazıları ise sadece kırmızı yanar. Araba gösterge paneli arıza işaretleri Stop.

Dacia Duster araçlarda ikaz ışıkları sarı renkte arıza işaretleri ise kırmızı renktedir. Size aracınızın durumuyla ilgili tüm gerekli bilgileri verir ama çoğu kişi aracın gösterge panelindeki. Bu ikaz ışıklarının anlamları nelerdir.

Şanzıman ya da bilgisayar sisteminde arıza var. Acil Durum Alarmı. Bu ışıkların yanması ya da yanıp sönmesi durumunda ne yapılmalıdır.

Paneldeki ışıklar işaretler yolu ile size aracınızdaki sorunla ilgili bilgi veren önemli bir parçadır. Bu ikaz lambası uzun. Aracınız sürüş öncesi ya da sonrasında size farklı işaret ve sinyaller verebilir.

Araç gösterge panelindeki yanan işaretler ne ifade ediyor. Frenin hidrolik sistemindeki bir sorunu işaret eden fren ikaz lambası hız ve. Gösterge panelindeki işaretlerin yanma rengi uyarının acil bir uyarı mı yoksa sadece bilgi amaçlı mı olduğunu bildirir.

Araba gösterge panelinde yanan uyarı ve ikaz lambaları aracınızda bir sorun meydana geldiğinde sizi uyarmak için ve aracınızdaki herhangi bir sistemin devrede olduğunu bildirmek için tasarlanmıştır. Araba göstergeleri aracınızın beyni tarafından kontrol edilir ve herhangi birinde arıza olduğunda gösterge panelinde o arıza ile ilgili sistemin lambasını yakarak sizi. Opel Corsa arızalarındaki işaretler modele özgü farklılık gösterse de diğer araçlarla genel olarak aynıdır diyebilirizOpel corsa arıza lambası anlamları az çok bilinmesine rağmen aciliyet söz konusu olduğunu anlamak için kullanım sırasında hemen hatırlamak oldukça önemlidir.

Aracınızda daha önce karşılaşmadığınız bir lamba yandığında Acaba önemli bir durum mu endişesine kapılmamanız için aşağıdaki sembollere ve. Buna ek olarak gösterge panelindeki aydınlatma ledleri değiştirilerek araç gösterge paneli renk değişimi. Aracın fren sistemindeki sorunun anlaşılması için sürücüyü uyarır.

Araç gösterge paneli işaretleri ve anlamlarını akılda kalması için tek tek açıklamaya çalıştık. Cam yıkama suyunun bittiğini gösteren ikaz ışığıdır. Artık araçlarımız eskisi gibi değil gelişen teknolojiyle birlikte otomobil üreticileride bu değişime ayak uyduruyorlar.

Akü şarj ikaz ışığı fren ikaz ışığı motor soğutma suyu hararet ikazı motor yağı basıncı ikazı egzoz emisyon ikazı kızdırma bujisi ikazı hava yastığı ikazı emniyet kemeri ikazı düşük yakıt göstergesi lastik basınç sensör ışığı ve kapı ikaz ışığı. Buraya kadar aracın araba gösterge paneli arıza işaretleri hakkında bilgi. Araç mekanik aksam arızaları için verilen işaretler de mutlaka dikkate alınmalıdır.

Araba kullanmaya ilk kez başlayan birçok sürücü araç gösterge panelindeki işaretleri ve ikaz lambalarının neden yanıp söndüğünü anlamakta zorlanabilmektedirler. Aracınızın gösterge panelindeki işaretlerden bazılarının ciddi sorunlar için uyarı vermek amaçlı olduğunu biliyorsunuzdur elbette. Egzoz sıvı seviyesi düşmüştür.

İşte araç panelinizde yer alan ve aciliyetlerine göre sıraladığımız önemli araç işaret ve anlamları. İşte araç gösterge panelindeki işaretler de aracınızda var olan arızalara karşı sizi uyarması bakımından büyük önem taşıyor. Gösterge panelindeki bu işaretler her zaman önemli bir arızanın sinyali olmasa da genellikle aracınıza dair bir sorun oluşmaya başladığının sembolüdür.

Aşağıda Dacia Duster gösterge panelindeki ikaz ışıkları anlamları ile birlikte yer almaktadır. BUZLU BİR ZEMİN YA DA BUZLANMAYA MÜSAİT BİR HAVA DURUMUNU İŞARET ETMEKTEDİR. Araç gösterge panelindeki işaretler ve anlamları.

1998 model 2000 motor Renault megan 1 arabamın gösterge panelindeki kızdırma bujisinin yanındaki zikzaklı çizgi işareti son zamanlarda aracı çalıştırmak için kontağa açtığımda sönmüyor ve marşa bastığımda araba marş basıyor fakat çalışmıyor. Bu gösterge aracınızı çalıştırırken yanar ve söner. Araba ön panelde bu işareti görürseniz sinyalin açık olduğunu anlarsınız.

Anında müdahale etmeniz ve en kısa süre içerisinde tamirciye başvurmanız. Eğer aracınız çalıştıktan sonra bu ikaz ışığı sönmüyorsa aracınızı acilen servise götürmeniz gerekir. Genellikle acil durumlarda duraklamalarda ve park ederken kullanılır.

Araçlarda bulunan semboller sorunun nerede olduğuna yardımcı olabilmek ve araç seyir halindeyken yaşanacak olan herhangi bir aksiliğin önüne geçmek için araç panelinde görünür. Motorla ilgili arıza işaretleri çok önemlidir. Ön panelde yer alan gösterge lambaları aracınızla ilgili herhangi bir probleme işaret eder veya önemli bir mesajı iletir.

Mavi veya yeşil renkte yanan işaretler arıza veya bakım içi değil sadece bilgi vermek veya bir sistemin etkinleştirildiğini haber vermek için yanar. Araç gösterge panelindeki bu işaret arka sis lambaları açık demektir.


Arac Gosterge Panelindeki Isaretler Ne Anlama Geliyor Araba Hayalim


Arac Gosterge Isaretleri Ehliyet Sorusu Otomobil Gostergesi


Arac Gosterge Paneli Isaretleri Ve Simetrikitap Com فيسبوك


Arac Gosterge Isaretleri Ne Anlama Geliyor Sigorta Cini Blog


Araba Gostergeleri Anlamlari Resimli


Ikaz Isiklari Arac Gosterge Paneli Isaretleri Ve Anlamlari


Gosterge Paneli Araba Ariza Ikaz Lambalari Ve Uyari Isaretleri Otomobil Bilgi Kaynagi Otomobil Ve Araba Bloglari


Araba Ikaz Gostergeleri Ve Isaretleri Anlamlari Resimli Tam Liste Arabablogu Com


67 Arac Gosterge Panelindeki Isaretlerin Anlamlari Nelerdir Ege Grup Mimarlik Ankara Dekorasyon Sirketi


Arac Gosterge Paneli Isaretleri Ve Anlamlari Araba Ikaz Lambalari Makine Egitimi


Arac Gosterge Lambalari For Android Apk Download


Arac Gosterge Isaretleri Anlami Arabalardaki Uyari Isiklarinin Anlamlari Nedir Otomotiv Bilgi Ve Kilavuzu


Arac Gosterge Panelindeki Yanan Hangi Isaret Ne Anlama Geliyor


Arac Gosterge Paneli Isaretleri Ve Anlamlari


Related Posts