Aracın Son Muayene Tarihini öğrenme - Aracınızın muayeneden hangi kusurla geçtiğini ne zaman muayene olduğunu ve son muayene gününüz de bu ekranda yer alacaktır. Yaptırmış olduğunuz muayene sonucu öğrenmek için araç muayene sorgulama sayfasını kullanabilirsiniz.


Arac Muayene Sorgulama Tuvturk Ve E Devlet

Bir aracın muayene tarihi daha önce muayeneye girdiği tarih üzerinden hesaplanarak ruhsatına işlenir.

Aracın son muayene tarihini öğrenme. E-devlet üzerinden araç muayene sorgulama gerçekleştirilmeniz mümkündür. Aracın herhangi bir sebeple muayeneden geçmemesi kusurlu olması durumunda ise 30 günlük süre içinde ücretsiz bir şekilde işlemleri yapılır. Özellikle aracının muayenesini kendisi yaptıramayanlar aracı şirketlere veya 3kişilere aracının muayenesini yaptırmak zorunda kalanlar için adeta bir otokontrol mekanizması olan bu hizmet aracın muayenesinin bulunup bulunmadığı.

Bu sorgulama için yapmanız gerekenler. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı TÜVTÜRK Muayene Durum Sorgulama. Bir nedenden dolayı muayene geçerlilik belgenizi kaybetmiş olabilirsiniz.

Öncelikle httpswwwturkiyegovtrmuayene-durum-sorgulama adresine tıklayın. 4 rows Araç muayene bitiş tarihi sorgulamak için E-Devlet TÜVTÜRK sistemini veya araç ruhsatınızı. Akabinde sizden araç plakası trafik tescil belgesi seri numarası ve muayene rapor numarası bilgilerini girmenizin ardından sorgulama butonuna bastığınızda aracınızın ne zaman.

E-devlet sitesinden araç muayene sorgulama httpswwwturkiyegovtrmuayene-durum-sorgulama bağlantısı kullanılarak araç. Muayene borç sorgulama işlemi için TUVTÜRK online hizmetlerine üyelik işleminin yapılmasına gerek bulunmuyor. E-devlet sitesinden araç muayene sorgulama httpswwwturkiyegovtrmuayene-durum-sorgulama bağlantısı.

Böylece muayene ücreti gecikme bedeli ve genel toplamını detaylı ve güncel hesaplamalar ile öğrenebiliyorlar. Tüzel kişi girişi ile araç bilgileri çıkıyor ama muayene geçerlilik tarihi için sorgulama yaptırmıyor. Bu sayede aracınızın muayene yapılması gereken son tarihi en son ne zaman muayene olduğunu öğrenmeniz mümkündür.

E-devlet üzerinden araç muayene sorgulama gerçekleştirilmeniz mümkündür. Araç Muayenesi Sorgulama İçin Tıklayınız. Burada en önemli husus ise araç sahibinin kendi bilgileri ile sisteme girmesidir.

Tüvtürk Muayene Öncesinde Yapılması Gerekenler. Öncelikle e-Devlet sisteminin resmi web adresi olan turkiyegovtr sayfasına tıklayın. Kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yapınız.

Ayrıca aynı yer üzerinden egzoz emisyon sigorta poliçesi gibi birçok bilgi alınabilir. KKTC araç muayene tarihleri götürmeden mutlaka Lefkoşa araç kayıt dairesi veya ilçelerde bulunan KKTC Vergi Dairelerinde araç muayene ücretini yatırıp makbuzunuz ile istasyona gitmelisiniz. Sadece aracın cinsi muayeneye gideceği tarih ve son muayene geçerlilik tarihini girmeleri gerekiyor.

Telefona HGS uygulaması indir plaka dan 6 liraya geçmiş muayene ve km leri sorgula. Plakadan araç muayene sorgulama hizmeti zaman zaman araç sahipleri tarafından ihtiyaç duyulan bir hizmet olarak karşımıza çıkıyor. Arzu edilmesi halinde aracın son muayene geçerlilik tarihi gelmemiş olsa bile TÜVTÜRK istasyonlarından randevu alınarak muayene işlemlerinin gerçekleştirilmesi mümkündür.

Bu durumda yeniden TÜVTÜRK üzerinden sorgulama yaparak belge alma şansınız olur. Tüzel kişi girişi ile araç bilgileri çıkıyor ama muayene geçerlilik tarihi için sorgulama yaptırmıyor. Araç muayenesi sorgulama üzerinden çok daha ayrıntılı bilgilere de sahip olunabilir.

Yakın gelecekte Türkiyedeki gibi özel şirketler de muayene yapabileceklerdir. Ayrıca son muayene durumu görülebilir hangi tarihte muayeneye gidilmesi gerektiği de öğrenilebilir. Daha sonra önce Kurumlar sekmesine sonra da U harfine basın.

Bu hizmetten faydalanmak için aşağıdaki kimlik doğrulama yöntemlerinden sizin için uygun olan bir tanesini kullanarak sisteme giriş yapmış olmanız gerekmektedir. Şirket üstüne kayıtlı aracın son muayene geçerlilik tarihini e-devlet üzerinde sorgulayabileceğim hiçbir yer yok. Son Muayene Geçerlilik Tarihi Öğrenme.

Araçlarım bölümüne girilir. Konu hakkında soru sorun ya da görüşlerinizi ise yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Bir aracın muayene tarihini öğrenmek için e-Devlet sistemini şu şekilde kullanabilirsiniz.

Sırasıyla şu adımları uygulayarak muayene tarihi araçlar için sorgulanabilir olmaktadır. Araç Plaka no ve Muayene rapor numarasını girerek aracınızın muayene olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Ardından muayene geçerlilik tarihini öğrenmek istediğiniz araç seçilir.

12082020 Araç muayene süresi ne zaman bitiyor sorusunun yanıtı belli oldu. Son muayeneye 2 sene ekleyip gelecek muayene tarihini bulabilirsin. Şirket üstüne kayıtlı aracın son muayene geçerlilik tarihini e-devlet üzerinde sorgulayabileceğim hiçbir yer yok.

Araç muayenesi trafiğe çıkan motorlu ve motorsuz araçların teknik yeterliliklerinin muayene edilerek trafik ve yolcu güvenliğine uygun olup olmamasının tespit edilmesidir. Kimlik doğrulamanızı yapmadıysanız sistem sizi otomatik olarak. Akabinde sizden araç plakası trafik tescil belgesi seri numarası ve muayene rapor numarası bilgilerini girmenizin ardından sorgulama butonuna bastığınızda aracınızın ne zaman muayeneye girdiği muayenesinin ne zaman bittiği gibi detaylı muayene bilgilerine ulaşabilmektesiniz.

Şayet ruhsatınız kaybolduysa da trafik tescil şubelerinden veya araç muayeneniz Tüvtürk istasyonlarında yapılmış ise buradan muayene geçerlilik tarihini belirten bir yazı alarak son muayene geçerlilik tarihi hakkında bilgi alabilirsiniz. Araç ile ilgili bilgiler kısmından ise son muayene geçerlilik tarihi öğrenilebilir. Araç ruhsatınıza bakarak bu süreyi rahatlıkla görebilirsiniz.

Turkiyegovtr araçlarım sekmesindeki bu ekranda muayene sonucunuzu muayene tarihinizi ve muayene geçerlilik tarihinizi görebilirsiniz. Bunun için merkezlere de uğrayabilirsiniz.


Arac Muayene Ucreti 2021 Ne Kadar Oldu 2021 Arac Muayene Ucretleri Son Dakika Haberleri


Arac Muayene Bitis Tarihi Nereden Ogrenilir Sorgulama


Arac Muayene Sorgulama Nasil Yapilir 2021


Arac Muayene Tarihi Nasil Ogrenilir Iste Detaylar Otomobil Haberleri


Arac Muayene Gecikme Cezasi Nasil Hesaplanir


Arac Muayene Bitis Tarihi Nereden Ogrenilir Sorgulama


Arac Muayene Sorgulama Islemi Nasil Yapilir Ekonomi Haberleri


E Devlet Tuvturk Muayene Sorgulama Islemi Nasil Yapilir


O Tarih Yaklasiyor Arac Muayenesi Icin Son Gun Ne Zaman Arac Muayene Randevusu Nasil Alinir Finans Haberlerinin Dogru Adresi Mynet Finans Haber


Arac Muayene Ertelendi Mi Tuvturk Muayene Ne Zaman Son Dakika Haberler Milliyet


Arac Muayene Bitis Tarihi Nereden Ogrenilir Sorgulama


Arac Muayene Suresi Uzatildi


Arac Muayene Sorgulama Ucreti Ve Randevu Alma Ekim 2021


Arac Muayene Bitis Tarihi Nereden Ogrenilir Sorgulama


Related Posts