Atlas Avm Sinema Sultanbeyli - Atlas Park Alışveriş Merkezi her ne kadar Sultanbeyli ilçesinde olsada çevre ilçelerden de yoğun ilgi görmektedir. No671 Sultanbeyli İstanbul.


Atlas Park Avm Sinema

212 4195622 1 Kişinin Favori Sinema Salonu.

Atlas avm sinema sultanbeyli. 67 Atlaspark AVM Sultanbeyli İSTANBUL Telefon. 67 Atlaspark AVM SultanbeyliİSTANBUL. AtlasPark CineAtlas Sinema Salonu Sultanbeyli ilçesinde bulunan AtlasPark AVM içinde yer almaktadır.

Atlaspark Avm haritası telefonu ve uydu görüntüsü. Minibüs hatları Kartal-Sultanbeyli ve Sultanbeyli-Dudullu hatları ile Dumlupınar durağında ya da Sultanbeyli saat kulesinde inebilirler. İstanbulun yükselen değeri Sultanbeylide ulaşım yollarının üzerinde yer alan.

Sultanbeylide hayata geçirilen Anadolu Yakasının yeni eğlence ve buluşma merkezi ATLASPARK AVM açıldı. 216 3987888 0 Kişinin Favori Sinema Salonu. Sultanbeylide hayata geçirilen Anadolu Yakasının yeni eğlence ve buluşma merkezi ATLASPARK AVM 55 bin metrekarelik alanda 147 mağaza eğlence merkezi sinema salonları ve Anadolu Yakasının ilk ve tek 5M Migrosunu aynı çatı altında buluşturarak ziyaretçilerini bekliyor.

Alışveriş Merkezleri - AVMler. Atlaspark Avm - Sultanbeyli haritası telefonu ve uydu görüntüsü. Sultanbeyli Cineatlas Sinema Salonu.

Her mevsim olduğu gibi bu kış da Atlaspark Size Yeter. 90 216 398 78 88. Sultanbeyli Gayrimenkul firmaları tarafından Sultanbeylide Halkın hizmetine açılan Anadolu Yakasının yeni eğlence ve buluşma noktası ATLAS PARK AVM şuanda faaliyette 55 bin metrekarelik bir alanda ziyaretçileri karşılayan avm 147 mağaza eğlence merkezi sinema salonları ve Anadolu Yakasının ilk ve tek 5M Migrosunu aynı binada altında buluşturan ATLASPARK tüm.

67 Atlaspark AVM Sultanbeyli İSTANBUL Telefon. 55 bin metrekarelik alanda 147 mağaza eğlence merkezi sinema salonları ve Anadolu Yakasının ilk ve tek 5M Migrosunu aynı çatı altında buluşturan ATLASPARK ziyaretçilerini bekliyor. Otobüs numara ve isimlerine ulaşmak için tıklayınız.

Bu web sitesinde kullanıcı deneyimini geliştirmek web sitesinin verimli çalışmasını sağlamak ve istatistiksel verileri izlemek amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Sultanbeyli Plato Prestige Plato Alışveriş Merkezi Abdurrahman Gazi Mah. Kolay ulaşılabilir lokasyonu 1400.

97 Sultanbeyliİstanbul istanbul Avrupa ve Anadolu yakasın da ki tüm sinemaların salon ve seans bilgilerini bulabilir ve sinema salonlarına ait adres ve telefon bilgileri ile hangi saatte hangi filmin gösterimi var 3d dublaj seçenekleri ile vizyondaki filmleri takip edebilirsiniz İstanbul. 0 216 398 78 88 dirAşağıda yer alan linkten sinema salonuna detaylı ulaşım bilgilerini edinebilirsinizAtlasPark AVM Ulaşım Bilgileri Tweet. 90 216 398 78 82.

Atlas Park AVM Yönetim Şikayeti. 147 Marka 1400 araçlık otopark ve 9 sinema salonu ile hizmet veren Atlas Park Alışveriş Merkezi açıldığı. Dün yanlış bir kapıdan çıktığım için doğru kapı üzerime kilitlenmişti.

Fatih Bulvarı No67 Atlaspark AVM Sultanbeyli İstanbul. Atlaspark AVM iletişim bilgileri yorumları nasıl Istanbul Fatih Bulvarı 63 34920 Abdurrahmangazi İstanbul Türkiye adresi nerede konumu çalışma saatleri nasıl giderim yol tarifi. Animasyon Bilim Kurgu Aile Komedi Puan.

400 milyon lira yatırımla Sultanbeylide hayata geçirilen ATLAS PARK AVM açıldı. Atlaspark sultanbeyli istanbul sancaktepe atlasparksizeyeter 21aralık kışgündönümü. Adresi nerede konumu çalışma saatleri nasıl giderim yol tarifi.

ATLASPARK AVM bölgenin ilk 5M Migrosu 1900 metrekarelik alana yayılan. Fatih Bulvarı No67 Atlaspark AVM Sultanbeyli İstanbul. Bela Okuma Altan Hep Yek 4 Tür.

Çetinkaya mağazalarının AtlasParkAVM de bulunan mağazasının tüm ürünlerine tek bir yerden ulaşmak mağaza hakkında bilgi almak ve mağazaya telefon ya da mail ile ulaşmak için avmgentr sizlere Çetinkaya mağazasına özel sayfa oluşturarak destek olmaktaSayfamızda AtlasPark Alışveriş Merkezi nde bulunan Çetinkaya mağazasının tüm ürünlerine sayfamıza özel. 0216 398 78 88. Sancaktepe Çekmeköy Kartal Sarıgazi Samandıra gibi yakın çevreden yoğun ziyaretçi almaktadır.

Atlas Park AVM Sultanbeyli güvenlik şirketi çalışanları mağazayı ziyarete gelen herkese hırsız muamelesi yapıyor. 0216 398 78 88. Plato Alışveriş Merkezi Abdurrahman Gazi Mah.

Atlas Park AVM sultanbeyli Haberi. CineAtlas sinema salonu iletişim ve ulaşım adresi Abdurrahman Gazi Mah. 0 216 398 78 88 dir.

Alışveriş gezinizi size sunduğu kampanya ve fırsatlar ile alışveriş ile sonlandıracak Teknosa mağazalarının AtlasPark AVM şubesi hakkında tüm bilgiler mağazanın ürünleri mağaza iletişim bilgileri ve kampanya detayları alışveriş rehberiniz avmgentr deTürkiyenin en kapsamlı ve en büyük alışveriş ve kültür rehber siteniz sizlere Teknosa mağazalarının. The longest night called Winter Solstice takes place on December 21 Like. Atlaspark AVM - Sultanbeyli iletişim bilgileri 0216 398 yorumları nasıl İstanbul Sultanbeyli Abdurrahmangazi Mah.

Otopark çıkışını yaya kullanmak zorunda kaldım üstelik bir bayan olarak. Sultanbeyli Plato Prestige Sinema Salonu. Sinema Film Detayı Bu web sitesinde kullanıcı deneyimini geliştirmek web sitesinin verimli çalışmasını sağlamak ve istatistiksel verileri izlemek amacıyla çerezler kullanılmaktadır.

55 bin metrekarelik kiralanabilir alanda 150 mağaza eğlence merkezi sinema salonları Anadolu Yakasınınn ilk ve tek 5M Migrosunu aynı çatı altında buluşturan ATLASPARK. Atlaspark Avm Sinema İletişim Bilgileri. Robot Ron Bir Sorun Var Rons Gone Wrong Tür.

Kış Gündönümü olarak adlandırılan en uzun gece 21 Aralıkta gerçekleşiyor.


En Hizli Atlas Avm Sinema Seanslari Sultanbeyli


Atlas Park Alisveris Merkezi Atlaspark Avm Sinema Alisveris Merkezleri


En Hizli Atlaspark Avm Sinema Bilet Fiyati


En Hizli Atlas Avm Sinema Seanslari Sultanbeyli


En Hizli Atlas Avm Sinema Seanslari Sultanbeyli


En Hizli Atlas Avm Sinema Seanslari Sultanbeyli


Atlas Park Sinema Abdurrahmangazi 2 Tips


Atlaspark Cineatlas Tan Hafta Ici Her Seans Sadece 12tl Avm Gen Tr


En Hizli Atlas Avm Sinema Seanslari Sultanbeyli


En Hizli Atlas Park Sultanbeyli Sinema Seanslari


Atlaspark Avm Avm Gezgini Alisveris Merkezleri Magazalar Cafe Ve Restorantlar Etkinlikler


En Hizli Atlas Park Sinema Seanslari Sultanbeyli


Atlas Park Alisveris Merkezi Atlaspark Avm Sinema Alisveris Merkezleri


Atlaspark Avm Avm Gezgini Alisveris Merkezleri Magazalar Cafe Ve Restorantlar Etkinlikler


Related Posts